
Стекът от сьомга е много подходящ за печене в барбекю. От BBQarena ви предлагаме лесна рецепта за приготвянето му - ще си оближете пръстите.
Стек от сьомга с подправки

Необходими продукти:
- 4 стека от сьомга
- сок от 1/2 лимон
- 75 гр. масло
- Микс подправки за сьомга Back to Smoke
Начин на приготвяне
Първата стъпка е да смесите маслото, лимона и подправките. Подсушете стековете от сьомга и ги намажете с 2/3 от сместа. Печете в предварително загрято барбекю на 200 градуса, по 5-10 минути от всяка страна. Извадете от барбекюто и намажете веднага с останалата част от сместа. Сервирайте стековете от сьомга топли.
Не пропускайте да ни споделите какво сте приготвили от нашите рецепти. Отбележете ни в страниците ни в социалните мрежи Facebook BBQarena или Instagram - bbqarena.bg. А ние в замяна ще Ви подарим специален еднократен код с -10% (на всички продукти извън кампания).
Не пропускайте да ни споделите какво сте приготвили от нашите рецепти. Отбележете ни в страниците ни в социалните мрежи Facebook BBQarena или Instagram - bbqarena.bg. А ние в замяна ще Ви подарим специален еднократен код с -10% (на всички продукти извън кампания).