Насладете се на една различна пица. Ако сте почитатели на сьомгата, но също толкова много обичате и пица, то това е идеалната комбинация. Пица и сьомга в едно с неустоим топинг, какво по-добро за съботния следобед, край барбекюто.
Необходими продукти (4 порции):
- тесто за пица
- 1/4 чаша крема сирене
- 1/4 чаша рикота
- сол
- черен пипер
- пресен лук - нарязан
- бейби спанак
- опушена сьомга
- зехтин
Начин на приготвяне
Предварително загрейте барбекюто на най-висока степен. Затворете капака за около 15 минути. Докато чакате, разгънете тестото за пица и го поставете директно на грила. Запечете го за 3 минути от всяка страна. Намажете крема сиренето върху тестото и поставете отгоре рикота. Поръсете със сол, черен пипер и пресен лук. Накъсайте опушената сьомга отгоре и поръсете с бейби спанак. Ако желаете може да добавите зехтин отгоре.
Оставете пицата в барбекюто за около 3 минути и сервирайте.
Оставете пицата в барбекюто за около 3 минути и сервирайте.