
Споделяме с вас лесна и вкусна рецепта за марината за свински пържоли на барбекю.
Марината за свински пържоли на скара

Необходими продукти:
- 4 свински пържоли
- 100 мл. барбекю сос Not Just BBQ
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
- 1/2 ч.л. кимион
- 1 ч.л. червен пипер
- 1/2 ч.л. чили на прах
- 1/2 ч.л. кайенски пипер
- 1 скилидка чесън
- Малка глава лук
Начин на приготвяне
Започва се с подготвяне на свинските пържоли. Подсушете ги с домакинска хартия. Сложете ги в подходящ съд за мариноване - керамика или стъкло. В купа смесете всички сухи съставки. Нарежете на ситно лука и чесъна. Смесете ги добре със сухите съставки и барбекю соса. Получената смес втрийте в пържолите. Покрийте с прозрачно фолио и сложете в хладилник за 3-4 часа. Извадете около 30 минути преди печене на стайна температура.
Намазнете скарите на барбекюто и когато достигне температура от около 250-300 градуса изпечете свинските пържоли до желаното състояние.
Не пропускайте да ни споделите вашите грил резултати за тази и друга рецепта. Отбележете ни в страниците ни в социалните мрежи Facebook - BBQarena или Instagram - bbqarena.bg. А ние в замяна ще Ви подарим специален еднократен код с -10% (на всички продукти извън кампания).
Намазнете скарите на барбекюто и когато достигне температура от около 250-300 градуса изпечете свинските пържоли до желаното състояние.
Не пропускайте да ни споделите вашите грил резултати за тази и друга рецепта. Отбележете ни в страниците ни в социалните мрежи Facebook - BBQarena или Instagram - bbqarena.bg. А ние в замяна ще Ви подарим специален еднократен код с -10% (на всички продукти извън кампания).