Posted on Leave a comment

Печена царевица с гриловано масло

Печена царевица с гриловано масло

За да изпечете царевица на барбекю няма да Ви отнеме много време. Подгответе необходимите продукти и незабравяйте Jacobsen Salt Co. Cherrywood Smoked Salt страхотен деликатен вкус. Ние от BBQ Arena вярваме, че апетита идва с яденето и тази добре приготвена царевица ще остави във Вас невероятно усещане за превъзходство.

Печена царевица с гриловано масло

Време за приготвяне

15 минути

6 царевици
2 с.л. зехтин
½ ч.ч. меко масло
½ ч.ч. мед
1 с.л. Jacobsen Salt Co. Cherrywood Smoked Salt
1 с.л. черен пипер

Начин на приготвяне

Включете Вашия пелетен грил на 500 ˚F. Намажете царевицата с зехтин и сложете в барбекюто. Печете 10 минути, като обръщате от време на време. В купа смесете много добре меда и маслото, до получаването на пухкава смес. След като извадите царевицата от барбекюто я намажете докато е топла с маслото и овкусете с получената смес.

Вашият коментар