Да запретваме ръкави и да приготвим най-вкусното глазирано филе от сьомга на барбекю на пелети. Благодарение на пикантния микс подправки Traeger Fin & Feather Rub Вашата риба ще придобие невероятен вкус. Сложете престилката и да започваме нашето барбекю приключение.
Необходими продукти
8 филета от сьомга с кожа
Traeger Fin & Feather Rub
1 ч.ч. майонеза
4 с.л. дижонска горчица
2 с.л. лимонов сок
2 с.л. пресен естрагон, нарязан на ситно
Резени лимон
Начин на приготвяне
Първата стъпка е да овкусите филето от сьомга с Traeger Fin & Feather Rub. В купа смесете майонезата с горчицата, след това добавете лимоновия сок и естрагона. Със сместа намажете сьомгата само от страната без кожа. Включете барбекюто на пелети Treager 350 ˚F. След като достигне желаната температура, наредете филетата с кожата надолу и печете около 20-30 минути. Сервирайте сьомгата топла с резенчета лимон.